GROOMING BG - Професионална козметика и аксесоари

Реклама

Информационен emailЗА НАС 


Grooming BG е изключителен представител за България на световните марки козметика Chris Christensen и Biogroom. Те са две от водещите фирми в бранша и добре познати по света от груумъри и развъдчици. Фирмите са американски, козметиката също се произвежда в САЩ. Няма изложение, изложба или друга проява свързана с домашни любимци на която те да не присъстват с техни продукти. Изключително качествени и без еквивалент на световния пазар са аксесоарите на Chris Christensen Systems (четки, гребени, ножици и др.) .


Chris Christensen Systems
Професионална козметика за кучета и котки №1 в света!

Chris Christensen Systems е създадена за да разшири границите на изкуството да се поддържа в перфектно състояние вида на кучешката козина и в грижата да създава напреднали технологии за производството на продукти за тази цел . Използването на Chris Christensen Systems продуктите ще допринесе за натуралният цвят на козината вашият любимец и ще го върне към стандартите с безкомпромисен резултат.

Chris Christensen Systems ежедневни продукти са незаменим и ефективен помощник при грижите за Вашият компаньон и са базирани на идеята за перфектното почистване,овлажняване и премахване на неприятните миризми придавайки здравина и интензитет на козината. Иновациите на компанията в сферата на грууминга включват и постоянно разнообразие от четки и гребени изключително полезни и необходими при поддръжката на космената покривка на четириногите Ви приятели. Chris Christensen Systems предлага продуктите си на водещи професионални кучешки хендлери, на участници в престижни международни изложби , на груумъри и познавачи на козметиката от цял свят.


Цитат от г-н Ууд Уорнал – собственик на професионален развъдник за кучета USA &  Internationally за Chris Christensen...

„Много силно вярвам в старата поговорка, че нещастен е този занаятчия, който обвинява инструментите си за своите несполуки. Вярвам също и в използването на продукти и козметика, които правят работата ми далеч по-лесна, а резултатите са перфектни. За първи път се запознах с продуктите на Chris Christensen Systems преди много години. Първият продукт, който използвах, беше изсветляващ шампоан. Беше очевидно, че резултатите, които той постигна, не можеха да се сравнят с никакъв друг подобен продукт. След това пробвах една от четките с метални зъбци. Веднага след това ми се прииска да изхвърля всички стари четки, които бях ползвал до този момент и да си купя по една от всички три вида на Chris Christensen Systems!  Уверявам ви, че обикновено такава е реакцията при употреба на всеки продукт на Chris Christensen Systems – веднага ви обзема желание никога вече да не ползвате нещо по-различно от тях. От шампоаните и балсамите до сешоарите, от ножиците до четките и гребените – чувството е едно и също, безспорно това са най-добрите продукти в кучешката индустрия! Аз не съм най-добрият търговец в моята компания. Но всеки, който познава моята дъщеря Джени, ЗНАЕ, че тя е истинска „кралица на стоките”. Тя е нашият най-запален почитател за всичко, свързано с продуктите на Chris.

Ако ме попитате защо тези продукти са ненадминати, мога много лесно да ви отговоря. Chris е професионалист. Той е иновативен и се вслушва в своите клиенти. Неговите продукти винаги са на най-високо ниво. Ако имате каквито и да е препоръки и съвети, той и Ерик винаги са склонни да ви изслушат. Не мислите ли, че това е страхотно?!!!

Г-н Ууд Уорнал

BIO-GROOM
Фирма с над 30 годишна традиция


Лабораториите Bio-Derm, производители на продуктите за грижа за домашните любимци Bio-Groom, са основани от амбициозния немски емигрант Клаус Пол. Когато през 1953 г. Клаус довел семейството си в Америка, той нямал много средства, но пък бил пълен с решителност и желание да осъществи американската мечта. След като завършил химия, през 1971 г. една семейна приятелка, която развъждала кучета, дошла при Клаус и го помолила да създаде шампоан против бълхи и кърлежи, който едновременно да има омекотяващо действие за козината на кучетата.

35 години по-късно продуктите  Bio-Groom се произвеждат във фабрика в Лонгвю, Тексас  на 4 600 кв. м. площ. Шампоанът, създаден през 1971 г. се превърнал в повече от 60 различни вида продукти против бълхи и кърлежи, включително шампоани, лосиони и други продукти за грижа за животните. Продуктите Bio-Groom се продават навсякъде в САЩ, както и в повече от 40 държави на всички континенти. Днес собственици на магазини, професионалисти, развъждащи домашни любимци и организатори на изложби от цял свят предпочитат продуктите Bio-Groom пред която и да било друга марка.

Франк Пол израснал помагайки в семейния бизнес и когато през 1994 г. баща му починал, той поел бизнеса. „Баща ми експериментира с различни формули, но днес ние все още произвеждаме точно същия шампоан, създаден през 1971 г., заедно с още 60 други вида продукти. Bio-Groom е разделена на 5 големи отдела. Във всеки отдел работят висококвалифицирани специалисти, което гарантира качеството на производството и именно на техните усилия се дължи репутация на Bio-Groom като лидер и иноватор в областта на производството на продукти за грижа за домашните любимци.

Хората в офиса ни работят отлично в екип и посредничат между останалите отдели, за да осигурят гладкото протичане на производствения процес.  Отдел износ отговаря за всички поръчки, които напускат страната, изцяло съобразявайки се с политиките за експорт и желанията на клиентите. Опитният ни търговски екип покрива целия регион на Съединените щати, като представя продуктите на Bio-Groom. Нашите търговци се славят с отличното познаване на особеностите на индустрията, заради което са заслужили уважението дори на своите конкуренти от други фирми.

Опитните химици в лабораториите на Bio-Groom разработват новите продукти и съблюдават качеството на процесите. Те спазват стриктните изисквания на Агенция за защита на околната среда и Агенцията за контрол на храните и лекарствата в Америка и използват само натурални козметични съставки, които са биоразтворими и безопасни за околната среда и същевременно ефикасни. Новите продукти носят марката Bio-Groom само, ако са спазени всички критерии за качествено производство и безопасност.

След като даден продукт бъде окончателно одобрен от лабораторията, идва ред на производствения отдел. Съставките за продуктите се смесват  в огромни контейнери от неръждаема стомана, които побират до 22 700 литра. Целият процес се движи от отлично обучените служители от производствения отдел на Bio-Groom – от смесването на съставките, пълненето им в опаковки до етикирането.

След внимателната инспекция на целия производствения процес всички продукти преминават в отдела за износ, където се подготвят товарните палети за различни дестинации по света. Опитният персонал в този отдел отговаря за това всяка поръчка да бъде коректно подготвена за износ. Товарни камиони всекидневно транспортират продукцията до центровете за дистрибуция и складовете, които зареждат различните магазини в страната - за домашни любимци, храни и аксесоари, както и за коне. Контейнерите с продукция, предназначени за международни дестинации се превозват до транспортни кораби.

Целите на компанията на са се променили през всички тези години, откакто Клаус Пол създал първата бутилка шампоан, а именно – да създава най-висококачествени продукти и да предоставя възможно най-доброто обслужване на своите клиенти. Мечтата на един упорит немски емигрант се превърнала в първокласна линия продукти, използвани по целия свят от професионалисти, развъждащи домашни любимци и организатори на изложения. Благодарение на упорития труд и отдадеността на работата всяка година по света се продават хиляди опаковки от продуктите Bio-Groom, които носят гордо етикета „Произведено в Лонгвю, Тексас”.


З
а контакти:

гр. Бургас

ул.Царица Йоанна 11-13, Бизнес Център Бриз , етаж 5, офис 1
тел. +359 887 860041
skype: GroomingBG
e-mail: groomingbg@gmail.comНачалоНачало

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента