GROOMING BG - Професионална козметика и аксесоари

Реклама

Информационен email

Chris Christensen - Silk Spirits

Silk Spirits
ТЕЧЕН КОПРИНЕН ПРОТЕИН
БЕЗ ОТМИВАНЕ!

КОПРИНЕНО МЕК
* ПРЕДОТВРАТЯВА НАЧУПВАНЕТО НА КОЗИНАТА
*  ПРИДАВА СИЛЕН БЛЯСЪК
* АНТИСТАТИЧЕН
Възвръща добрия вид на увредената кожа и козина, който съдържа Пантенол, прави тъканите копринено меки, придава обем и изключителен блясък.

Повече детайли


46,00лв. tax incl.

Добави към моята листа "желани"


1

Silk Spirits
ТЕЧЕН КОПРИНЕН ПРОТЕИН

БЕЗ ОТМИВАНЕ!

 • КОПРИНЕНО МЕК
  * ПРЕДОТВРАТЯВА НАЧУПВАНЕТО НА КОЗИНАТА
  *  ПРИДАВА СИЛЕН БЛЯСЪК
  * АНТИСТАТИЧЕН

  Възвръща добрия вид на увредената кожа и козина със Silk Spirits moisturizing Liquid Silk Protein, който съдържа Пантенол, прави тъканите копринено меки, придава обем и изключителен блясък.
  Постига естествен блясък и прави козината лесна за разресване, без слепване и омазняване.  Елиминира статичното електричество и начупването на козина, причинени от сух климат и придава обем, без да слепва козината.
  Silk Spirits moisturizing съдържа натурални органични копринени протеини, които възвръщат естествения баланс на козината. Продукт насочен към здравето на кожата и козината на кучето.

  Съдържание: копринени пептиди, витамин Б, Пантенол.

  Инструкции: поставете малко количество от Silk Spirits в ръката си, разтъркайте длани и след това масажирайте козината  - мокра или суха. Нанесете и разрешете козината с пръсти или с гребен добре, като се уверите, че продуктът е достигнал навсякъде, включителни и до краищата на козината. Не изплаквайте. Продължете стилизирането на козината, както обикновено.

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента