GROOMING BG - Професионална козметика и аксесоари

Реклама

Информационен email

Biogroom NATURAL SCENTS Shampoo- Wild Honeysuckle

NATURAL SCENTS SHAMPOO

Аромат Wild Honeysuckle

Направен от естествени съставки, с лайка и алое вера, той омекотява козината и не съдържат сапун. Измиват напълно козината от мръсотията  без усилие, оставяйки я мека, блестяща, с естествен, вълнуващ аромат на чистота. За всякакъв цвят и тип козина. Разрежда се 1:4 във вода.
Подходящ за кучета и котки.

Повече детайли


32,00лв. tax incl.


Notify me when available

Добави към моята листа "желани"


1

NATURAL SCENTS SHAMPOO

Аромат Wild Honeysuckle

 

Шампоаните на Bio-Groom от серията Natural Scents са нашата покана да станем част от израстването на вашия домашен любимец. Създаден, за да развълнува сетивата Bio-Groom Natural Scents ще ви плени с аромата си и своето действие. Ароматите му ще ви пленят. Миенето с него е истинско удоволствие! С него можете само да спечелите!

Направен от естествени съставки, с лайка и алое вера, шампоанa Natural Scents Wild Honeysuckle на Bio-Groom е омекотява козината и не съдържат сапун. Измиват напълно козината от мръсотията  без усилие, оставяйки я мека, блестяща, с естествен, вълнуващ аромат на чистота.

За всякакъв цвят и тип козина. Запалете въображението с различните видове шампоани от серията Bio-Groom Natural Scents – White Ginger(Бял джинджифил), Crisp Apple (Ябълка), Country Freesia (Фрезия) или Wild Honeysuckle.

 

Употреба: Разрежда се 1:4 с вода.

Подходящ за кучета и котки

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента