GROOMING BG - Професионална козметика и аксесоари

Реклама

Информационен email

So Gentle Hypo-Allergenic Creme Rinse

So Gentle Hypo-Allergenic Creme Rinse

Хипоалергичен балсам
Концентрат 1:4 части вода!

Без парфюми, оцветители и дразнещи химикали, изключително подходящ дори и за най-чувствителните домашни любимци. Идеален за кучета, котки, кученца и котенца склонни към алергия. Овлажнява кожата и помага за предотвратяване и облекчаване на сухота, придава на козината красота и здравословен блясък.

Повече детайли


32,00лв. tax incl.

Добави към моята листа "желани"


1


So Gentle
Hypo-Allergenic Creme Rinse

Хипоалергичен балсам
Концентрат 1:4 части вода!

Без парфюми, оцветители и дразнещи химикали, So-Gentle е изключително подходящ дори и за най-чувствителните домашни любимци. So-Gentle балсам е идеален за кучета, котки, кученца и котенца склонни към алергия. Овлажнява кожата и помага за предотвратяване и облекчаване на сухота, придава на козината красота и здравословен блясък. Изплакване се лесно и не оставя следи, So-Gentle балсам не оставя мазно и лепкаво усещане и прави разресването и изчеткване безпроблемно лесно! Съдържа кокосово масло и естествени растителни мазнини, които са 100% биоразградими. Без парфюми, багрила, парабени, силикони и общи алергени.
Безопасни за употреба при лечения на кучета и котки от балхи и кърлежи. Препоръчано от Топ животновъдите и Професионални Грумери в света.
При допир с очите не дразни и не ги кара да сълзят!

 

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента