GROOMING BG - Професионална козметика и аксесоари

Реклама

Информационен email

Spectrum FIVE - ПРОМО Комплект шампоан и балсам

Spectrum FIVE шампоан и баласам
Spectrum FIVE комплект е предназначен за породи с гладка козина, които са предразположени да имат суха, груба и лющеща се кожа, раздразнена или със сърбеж кожа, което води до обезцветяване на козината.
Spectrum Five е разработен специално за такива проблеми, много лек като шампоан който нежно отсранява замърсяванията по козината и в същото време лекува кожата.

Повече детайли


34,00лв. tax incl.

Добави към моята листа "желани"


1

Chris Christensen Spectrum FIVE шампоан и балсам
Spectrum FIVE е предназначен за породи с гладка козина, които са предразположени да имат суха, груба и лющеща се кожа, раздразнена или със сърбеж кожа, което води до обезцветяване на козината.
Spectrum Five е разработен специално за такива проблеми, много лек като шампоан който нежно отсранява замърсяванията по козината и в същото време лекува кожата чрез алантоин (Allantoin): лекарство използвано като овлажнител, който лекува грубата, суха и лющеща се кожа, както и леки кожни раздразнения и сърбежи. 


Съдържа пантенол, пантенолов етил етер и витамин Е, които създават тънък филм и поддържат кожата влажна и я защитават от изсушаване. Тези вещества намаляват сърбежа и лющенето и овлажняват кожата.

За по-добър ефект в комбинация с Spectrum FIVE Conditioner- балсам !
Концентрат 1:8 части вода.
Подходящ за кучета и котки.

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента