GROOMING BG - Професионална козметика и аксесоари

Реклама

Информационен email

Day to Day балсам 118мл

Day to Day Moisturizing Conditioner
Ежедневен овлажняващ балсам

Предотвратява опадането на козината и запазва цвета на й. Създаден специално за козина подложена на чести манипулации. Уникалната му формула запазва интензитета на цвета.
Може а се разтвори в съотношение 8:1 във вода.
Подходящ за кучета и котки.
Изключително подходящ за йоркширски териер.

Повече детайли


19,00лв. tax incl.

Добави към моята листа "желани"


1

Day to Day Moisturizing Conditioner
Ежедневен овлажняващ балсам

 

Предотвратява опадането на козината и запазва цвета на и. Chris Christensen Systems Day To Day Moisturizing Conditioner е създаден специално за козина подложена на чести манипулации. Уникалната му формула запазва интензитета на цвета след ползването на някой от другите продукти от серията за цвят на Chris Christensen Systems. Christensen Systems Day To Day Moisturizing Conditioner използва уникални естествени балансирани екстракти. Разработена в нашите лаборатории, тази изключителна формула подхранва всеки косъм от козината, прониквайки от епидермиса, през вътрешната обвивка, ядрото, до връхчетата на косъма. Тя действа на естествената повърхност на козината. След ежедневните процедури по разкрасяване, които са необходими ако кучето участва в изложби, естествената защита на козината може да намалее. Много е важно да подсилите козината, да запазите цвета, силата и еластичността и. Тъжната разлика може да се види на гребена и четката… а красивата разлика може да се види по козината на любимеца. Естествените природни съставки в Day To Day Moisturizing Conditioner могат да преобразят повредената козина и кожа, като и доставят овлажняващи протеини в естествен баланс.

Day To Day Moisturizing Conditioner автоматично добавя нужния баланс на влажност, според индивидуалните нужди, похрандайки всеки косъм отвътре. Възвръща загубените овлажняващи мазнини, изглажда епидермиса и вкарва успокояващи вещества, които се абсорбират от горния слой на кожата, спомагат растежа, заздравяват, придават еластичност, блясък и здрав вид на козината и кожата.

Day To Day Moisturizing Conditioner не разваля естествения вид на козината, тъй като увлажняващите му свойства действат под повърхността на кожата.

За блясък на дългата козина използвайте Chris Christensen Systems Ice On Ice Leave In Conditioning Spray.

Може а се разтвори в съотношение 8:1 във вода.

Подходящ за кучета и котки.

Изключително подходящ за йоркширски териер.

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента