GROOMING BG - Професионална козметика и аксесоари

Реклама

Информационен email

Chris Christensen - PEACE & KINDNESS спрей

PEACE & KINDNESS спрей

Истинско чудо в грижата за кожата. 100% натурален заместител на антибиотици и стероиди. За директно приложение върху порязвания, ожулвания, отворени рани, възпаления на ушите, гъбички, сърбежи, акне, зачервявания, абцеси, отравяния, изгаряния, паразитни инфекции (вирусни и гъбични)  и още 650 познати болестотворни организми!!!

Повече детайли


44,00лв. tax incl.

Добави към моята листа "желани"


1

PEACE & KINDNESS спрей

Истинско чудо в грижата за кожата. 100% натурален заместител на антибиотици и стероиди. Предлага се под формата на спей, 8 oz. & 4 oz, нечуплива опаковка. За директно приложение върху порязвания, ожулвания, отворени рани, възпаления на ушите, гъбички, сърбежи, акне, зачервявания, абцеси, ухапвания от комари, отравяния, изгаряния, паразитни инфекции (вирусни и гъбични), кръвни паразити, тении, дерматити, инфекции, вирусни брадавици, вируси (всички видове), себорея, пърхот, кожни раздразнения, причинени от алергични реакции и още 650 познати болестотворни организми!!!
Състав: 100% дистилирана вода с  чисто сребро (проба 999) колоиден разтвор на 30ppm

ЛЕКАРСТВО, ДОКАЗАНО С ВРЕМЕТО.
Peace & Kindness е изцяло натурален антибиотик, също толкова ефективен, колкото и синтетичните, но без да причинява никакви странични ефекти. Медицинската общност е запозната с антимикробното действие на среброто още от 1900г. Среброто е медицински доказано като едно от най-добрите средства срещу инфекции, които някога са открити.

КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОВА.
Медицинско проучване от миналия век доказва, че среброто има широко медицинско приложение. Колоидното сребро е било успешно тествано в лабораториите UCLA, където успява да елиминира всеки вирус, върху койте е приложено. Peace & Kindnessе съдържа 30ppm чисто сребро - най-ефективната концентрация, необходима  за външна употреба, която се абсорбира от тъканите и елиминира над 650 познати болестотворни организми!


PEACE & KINDNESS™ за кожни проблеми
Кожата предпазва органите  и тъканите в тялото от влиянието на външни инвазии и вещества. Кожата играе реоля на бариерата на тялото и заради това свое свойство, тя винаги е била атакувана и ние винаги се изправяме пред борбата с кожните проблеми. Здравата кожа е сигурен фактор за пълно вътрешно здраве. Съставките на Peace & Kindness играят ролята на катализатор за специален ензим в кожата, в борбата му с бактерии, гъбички и вируси. Накратко, продуктът унищожава вредните елементи и оставя невредим важния ензим.


PEACE & KINDNESS™ е естествен заместител на антибиотик
Peace & Kindness е чудесен натурален заместител на антибиотиците и стероидите. Няма болест, причинена от бактерия, която може да живее в присъствието на Peace & Kindness. Много патогенни микроби – вируси, гъбички, бактерии и други едноклетъчни, резистентни на други антибиотици, са напъно унищожени и убити от Peace & Kindness и не могат повече да мутират след третиране с продукта.


PEACE & KINDNESS™ не е токсичен
Peace & Kindness е абсолютно не токсичен за кучета, котки, коне, а също и хора и може да се използва дори за вирусни брадавици около устата. Продуктът няма вкус и мирис, не щипе и не изгаря чувствителни тъкани, включително и очите. Безопасен срещу всякакви вредители по  кожата, Peace & Kindness може да се използва дори и при малки кученца и котенца. Не са познати странични ефекти при употреба заедно с други лекрства, а тялото не може да развие зависимост към продукта. Отличен за ветеринарно използване.


PEACE & KINDNESS™ стимулира оздравяването
Peace & Kindness дълбоко стимулира оздравяването на кожата и меките тъкани по изключително позитивен начин, а сщо така спомага за растежа на клетките. Peace & Kindness съдържа само натурални съставки, които помагат на тялото да се бори с инфекциите със силата на синтетичен антибиотик, но без познатите разрушителни странични ефекти. Peace & Kindness има РН около 6,5 и не променя цвета на козината, нито оставя следи по нея. Предлага се като спрей за локално изпозване въру: порязвания, ожулвания, отворени рани, възпаления на ушите, гъбички, сърбежи, акне, зачервявания, абцеси, ухапвания от комари, отравяния, изгаряния, паразитни инфекции (вирусни и гъбични), кръвни паразити, тении, дерматити, инфекции, вирусни брадавици, вируси (всички видове), себорея, пърхот, кожни раздразнения, причинени от алергични реакции и още 650 познати болестотворни организми!!!

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента