GROOMING BG - Професионална козметика и аксесоари

Реклама

Информационен email

Gold on Gold & Ice on ICE комплект

КОМПЛЕКТ Ice On Ice - Спрей за лесно разресване
и
Chris Christensen GOLD on GOLD
-Професионална серия за цвят
- за кафява козина Формулата Златно в Златно

Изключителна почистваща способност и нанасяне на цвят с едно приложение.
Формулата на шампоана придава невероятен блясък,като същевременно подсилва и цвета предназначена за златисти, кафяви и бежови кучета.

Повече детайли

Намалена цена!
42,40лв. tax incl.

53,00лв. tax incl.

(цената е намалена с 20 %)

Добави към моята листа "желани"


1

Chris Christensen GOLD on GOLD
Професионална серия за цвят
- за кафява козина
Формулата Златно в Златно

Изключителна почистваща способност и нанасяне на цвят с едно приложение.
Формулата на шампоана придава невероятен блясък,като същевременно подсилва и цвета предназначена за златисти, кафяви и бежови кучета.

При формулата златно в златно ползваме същия спектър, какъвто е естествения цвят на козината. В тази формула има много различни пигменти. Не е необходимо да сте толкова внимателни при пъстроцветните породи. Ако имате Голдън Ретривър, използвайте златно на златно на цялата козина. Тя няма да придаде изкуствен вид на по-светлите участъци, а ще смеси цвета с красиви светлосенки. Но ако любимецът ви е в два цвята, например бяло и златисто, нанесете бяло на бяло на белите участъци, измийте и нанесете златно на златно на златистите участъци.  Ако сте покрили белите участъци със златно на златно, не се притеснявайте, тъй като вече сте нанесли формулата бяло на бяло. Този начин на приложение е съвместим при всички продукти от серията за цвят на Chris Christensen Systems.

СВОЙСТВА:

#1 Изключителна почистваща способност и нанасяне на цвят с едно приложение.
ПРЕДИМСТВА:
#1 Система, която оцветява пигмента. Ниска молекулна плътност (малки частици цвят), които проникват в горния пласт козина, където е епидермиса, без да използва тежки химикали.
#2 Неутрализира нежеланите петна, които не могат да се отстранят с почистване и нанася желаните тонове.
#3 Не остава на външната повърхност на косъма и по този начин позволява светлината да преминава през прозрачната повърхност на косъма, като подсилва цвета и блясъка
#4 Траен цвят, който няма да остави следи по ръцете или дрехите и ще трае поне 4 седмици
#5 Киселинен баланс, който затваря и стяга епидермиса, като подсилва цвета и блясъка.

 

Ice On Ice

НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ НА ICE ON ICE

БЕЗ ОТМИВАНЕ!
*Премахва матовия оттенък
*Изключителен блясък
*Отстранява петната от накъсване
*Отстранява петната от урина
*Защитава възглавничките на лапите
*Подхранва козината
*Има атистатичен ефект
*За лесно разресване
*Защита против вредните слънчеви лъчи
*Отстранява мърсотията
*Отстранява следите от дъжд
*Отстранява петна
*Разплита оплетените участъци
*Защитава козината
*Отстранява петната от слюнка
*Подсилва здравината на косъма. Еластичност
*Податиливост на оформяне
*Предотвратява накъсването
*Предпазва от загуба на цвета


Никога не разресвайте кучешката козина без овлажнител, защото това предизвиква накъсване.


Формулата Ice on Ice безспорно е един от най-добрите продукти на Chris Christensen Systems и ми доставя най-голямо удоволствие да давам подробности за него. Написването на материал за този продукт беше най-голямото предизвикателство, защото приложенията на Ice on Ice са неограничени в зависимост от породата. Всеки път, когато посетя изложба, някой ме изненадва с начина по който използва Ice on Ice, но най-удивителния случай беше на изложба в Бейкърсфийлд, Калифорния. Една треньорка на кучета купи цял кашон Ice on Ice концентрат, което прави 24 галона, без да и мигне окото. Тя обучава английски сетери и между изложбите тези кучета живеят с Ice on Ice. Тя буквално ги потапя целите в Ice on Ice.
Ice on Ice е заздравител, който остава в козината и сперй за завършен ефект. Подобно на старите силиконови продукти Ice on Ice е водоразтворим. Ice on Ice изгражда защитна бариера от външната страна на косъма и задържа овлажняването. Не омазнява и отстранява мърсотията, прахта, петната от дъжд и урина. Освен това защитава от вредните слънчеви лъчи.


ЗА ФИНАЛНО ИЗПЛАКВАНЕ.
Искам да ви споделя моя подход за моя кокер шпаньол. Първо го изкъпвам с Gold On Gold, след това нанасям на козината балсам Day To Day Moisturizing Conditioner. След изплакване на балсама, разтварям една капачка от концентрата Ice On Ice в кофа с вода (около 4 литра) и поливам цялото тяло на кучето с разтвора като финално изплакване. След това попивам козината с кърпа, изсушавам я със сешоар и напръсквам още малко Ice On Ice по тялото и ушите. През следващите дни разресвам козината ежедневно и на всяко ресане винаги пръскам малко Ice On Ice на козината. Никога не разресвайте кучешката козина без овлажнител, защото това предизвиква накъсване. Напръсквам също и лапите – това предотвратява полепването на кал и други външни нечистотии. Сега, когато кучето пие и яде, по ушите му не полепват остатъци от храна, а когато уринира по козината няма следи от урина.  Козината е мека и лъскава и няма следи от сплъстяване.


ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА СПЛЪСТЯВАНИЯ ПО КОЗИНАТА.

Един от нашите дистрибутори си взе в къщи котка от улицата. Козината й беше толкова сплъстена, че трябваше да се подстриже цялата, за да се оправи. Нашият колега решил да премахне този проблем с Ice On Ice против сплъстяване. Обади ми се по телефона, силно развълнуван, че козината на котката само няколко минути след напръскването е станала мека и не заплетена – просто невероятно! Знаех, че продуктът е много добър, но човек преди да се убеди сам в действието му, никога не може да бъде абсолютно сигурен. Премахвал съм заплетени топки косми от ушите на моите кучета, които са изглеждали тотално безнадеждни. Напръсквам обилно с Ice On Ice и започвам да разплитам и разресвам козината с пръсти и гребен с дълги метални зъбци. Понякога не съм имал време да изкъпя кучето веднага след това и  въпреки, че учите му бяха изцяло мокри от Ice On Ice, след изсъхване козината изглеждаше много добре – без омазняване и залепване, както предположих, че може да стане.


ЗА ФИНАЛИЗИРАЩ СПРЕЙ ЗА СИЛЕН БЛЯСЪК.
Ice On Ice може да се използва също и за финално придаване на изключителен блясък на козината. Много хора предпочитат да не използват спрей за блясък, защото мислят, че това прави козината по-тежка и лепкава и тя губи своя обем. От продуктите, които съм ползвал преди, това наистина е вярно, защото повечето финализиращи и антистатични спейове се произвеждат на основата на масла. Но не и Ice On Ice – сами ще се уверите, че с него козината става изключително лъскава и не губи своя естествен обем. В неговия състав няма масла, затова не се страхувайте да използвате Ice On Ice в деня, когато водите кучето си на изложба.


ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ПЕТНА ПО КОЗИНАТА.
Ice On Ice работи префектно за предотвратяване на следи от сълзи, лиги, урина и други.  Първо изкъпете кучето с  White, сапунисайте добре цялата козина – отнася се даже и за по-къмните цветове козина. След това нанесете White On White
първо на зоните, където има петна – около очите, на слабините и около муцуната. Оставете White On White да подейства за 10 минути, след това изплакнете и нанесете продукта отново на същите зони за още 5 минути. Накрая изплакнете обилно и нанесете балсам Day To Day Moisturizing Conditioner. Дори и да не искате козината на кучето да е прекалено мека, трябва задължително да овлажните козината и кожата.  Балсамът Day To Day Moisturizing Conditioner е лек, изплаква се лесно и не сплесква козината. Това се отнася дории за пудели. След като изплакнете балсама, докато кучето е още мокро, го напръскайте обилно със спрея Ice On Ice около муцуната и от вътрешната страна на задните крака, а съшо така, нанесете от спрея с тампон около очите. Поставяйки тази предпазвща бариера на посочените зони няма да позволи на петната да се появят отново. С използването на Ice On Ice, времето, необходимо да подготвите кучето си за изложба, се намалява на половина. Ако го къпете повече от веднъж седмично, редувайте White On White с шампоан Day To Day Moisturizing Shampoo, създаден да се използва заедно с всички продукти на  Chris Christensen Systems за третиране на цвета на козината.

Слънце защитен фактор
Ice On Ice предпазва от врените слънчеви UV лъчи. Ако искате да предпазите черната козина от изсветляване, от рижави отенъци или накъсване в следствие на слънчево изгаряне, трябва да напръсквате козината на кучето с Ice On Ice всеки ден. Можете да пробвате Ice On Ice и на собствената си коса, ще останете очаровани!

 

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента