GROOMING BG - Професионална козметика и аксесоари

Реклама

Информационен email

Chris Christensen Show Off

Chris Christensen Show Off
Шампоан без отмиване

Show Off е нежен шампоан за измиване на козината, без изплакване. Ако водите кучето си на изложба, вероятно сте употребявали подобни шампани без отмиване. Продуктът се предлага във вид на спрей, който е достатъчно нежен и деликатен, за да не изисква изплакване с вода.

Подходящ за кучета и котки.

Повече детайли


40,00лв. tax incl.

Добави към моята листа "желани"


1

Chris Christensen Show Off
Шампоан без отмиване

Продукт за почистване, без изплакване. Show Off е нежен шампоан за измиване на козината, без изплакване. Ако водите кучето си на изложба, вероятно сте употребявали подобни шампани без отмиване. Продуктът се предлага във вид на спрей, който е достатъчно нежен и деликатен, за да не изисква изплакване с вода, както и не е нужно кучето да се намокри изцяло преди употреба. Просто напръскайте с Show Off, втрийте добре в козината с пръсти и изтрийте с кърпа или изсушете със сешоар. Show Off подсилва цвета на козината и я прави да изглежда блестяща и гладка. Идеален за ежедневна грижа на цялото тяло на кучето за всички светли цветове породи.

ЗА КУЧЕТА ПО ВРЕМЕ НА ИЗЛОЖБИ.
Шампоаните без изплакване са необходимост. Въпреки, че вероятно къпете кучето вечерта преди изложбата, когато то трябва да излизе на подиума, задължително ви е нужен продукт, който да подсили блясъка на козината. Show Off ще освежи козината и ще я направи да изглежда красива и мека, сякаш току ще сте изкъпали кучето.

ЗА ХОРА, КОИТО ОТГЛЕЖДАТ КУЧЕТА ЗА ИЗЛОЖБА.
Ако развъждате и отглеждате кучета за изложба, вероятно ги къпете около веднъж месечно. Колко пъти сте си казвали „Кучето трябва да се изкъпе, защото мирише неприятно, но нямам време да го изкъпя днес.” Е, Show Off е решението на вашия проблем. Отличен начин за почстване на козината между две изкъпвания, което отнема само няколко секунди. Ако имате куче с дълга козина, след всяко излизане навън, трябва да го вкарате в банята, за да измиете урината от задните крака и калта от лапите му.  Е, дръжте Show Off на една ръка разстояние, защото няма по-удобно и ефикасно средство от него, за да почистите идеално кучето.

ЗА САЛОНА ЗА ГРИЖИ ЗА КУЧЕТА.
Много такива салони не използват шампоан без изплакване, а ако знаеха за тях, не биха предположили колко удобни щяха да им бъдат в ежедневната грижа за кучетата. Сигурно бихте се учудили, ако в салона ви кажат, че не ползват шампоан. Но салонът наистина би спечелил много, ако работи с Show Off. След пълно обслужване на кучето – изкъпване, поставяне на балсам, разресване и изсушаване – по пътя от салона до в къщи, то неминуемо се е изцапало отново. В такива случаи само напръскайте Show Off обилно на изцапаните зони (задните крака, ако по тях има остатъци от урина, а също и лапите), разтрийте с ръце и избършете с кърпа или изсушете със сешоар. Няма да останат никакви петна, причинени от външни фактори.

Подходящ за кучета и котки.

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента