GROOMING BG - Професионална козметика и аксесоари

Реклама

Информационен email

Chris Christensen SAVING Grace шампоан 118ml

НОВО!!! Диамантена серия шампоан Saving Grace изключително добре премахва петна от урина. Страхотно почистващ и ароматизиращ козината. Не изсушава козината , не премахва естествените масла от кожата, съдържа много овлажняващи и хидратиращи съставки. Премахва заплитанията и статичното електричество от козината. Изключително нежен към кожата подходящ за всякакви породи, дори и най-капризните!

Повече детайли


22,00лв. tax incl.

Добави към моята листа "желани"


1

НОВО!!!

Диамантена серия шампоан Saving Grace

Изключително добре премахва петна от урина. Страхотно почистващ и ароматизиращ козината, като няма да остави и следа от неприятната миризма на мръсотия от вашия домашен любимец. Не изсушава козината , не премахва естествените масла от кожата, съдържа много овлажняващи и хидратиращи кожата съставки. Премахва заплитанията и статичното електричество от козината.
Изключително нежен към кожата подходящ за всякакви породи, дори и най-капризните!

Подходящ за кучета и котки.

Шампоана не е концентрат! Нанася се без разреждане!

Употреба: Нанесете шампоана на влажна козина и масажирайте добре. Оставете да подейства 2 минути след което измийте стрателно без да остава пяна по козината.

При силно замърсени участъци от урина и петна по козината
:  Нанесете шампоана на участъка ,който искате да бъде третиран , втрийте добре шампоана и оставете да подейства 15 мин. след което измийте добре.

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента