GROOMING BG - Професионална козметика и аксесоари

Реклама

Информационен email

Biogroom NATURAL SCENTS Shampoo- Crisp Apple

NATURAL SCENTS SHAMPOO
Аромат Crisp Apple (Ябълка)

Направен от естествени съставки, с лайка и алое вера, той омекотява козината и не съдържат сапун. Измиват напълно козината от мръсотията  без усилие, оставяйки я мека, блестяща, с естествен, вълнуващ аромат на чистота. За всякакъв цвят и тип козина. Разрежда се 1:4 във вода.
Подходящ за кучета и котки.

Повече детайли

Намалена цена!
19,20лв. tax incl.

32,00лв. tax incl.

(цената е намалена с 40 %)

Добави към моята листа "желани"


1

NATURAL SCENTS SHAMPOO

Аромат Crisp Apple (Ябълка)

 

Шампоаните на Bio-Groom от серията Natural Scents са нашата покана да станем част от израстването на вашия домашен любимец. Създаден, за да развълнува сетивата Bio-Groom Natural Scents ще ви плени с аромата си и своето действие. Ароматите му ще ви пленят. Миенето с него е истинско удоволствие! С него можете само да спечелите!

Направени от естествени съставки, с лайка и алое вера, шампоаните Natural Scents на Bio-Groom са меки и не съдържат сапун. Те измиват напълно и без усилие, оставяйки козината мека, блестяща, с естествен, вълнуващ аромат на чистота.

За всякакъв цвят и тип козина. Запалете въображението с различните видове шампоани от серията Bio-Groom Natural Scents – White Ginger(Бял джинджифил), Crisp Apple (Ябълка), Country Freesia (Фрезия) или Wild Honeysuckle. За всякакъв цвят и тип козина.

 

Употреба: Разрежда се 1:4 с вода.

Подходящ за кучета и котки.

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента