GROOMING BG - Професионална козметика и аксесоари

Реклама

Информационен email

Biogroom WATERLESS BATH TM

WATERLESS BATH TM

Шампоан без отмиване

Почиства нежно, премахва петната може да се използва в следните случаи: при лошо време (почистване след разходка), между две къпания, за почистване и дезодориране, за почистване на малки кученца и котенца, след хирургична интервенция, при случайно изцапване, за възрастни или болни животни. 
Употреба: напръскайте козината и я избършете със суха кърпа.

Повече детайли


28,00лв. tax incl.

Добави към моята листа "желани"


1

WATERLESS BATH TM

Шампоан без отмиване

 

Този лесен за използване шампоан не изисква намокряне или отмиване. Съдържа съставки, които оптически изсветляват козината и по този начин подчертава естествените цветове, придавайки им блясък. Почиства нежно, премахва петната и е особено подходящ за почистване в последната минута, защото не променя външния вид на козината. Може да се използва в следните случаи: при лошо време, между две къпания, за почистване и дезодориране, за почистване на малки кученца и котенца, след хирургична интервенция, при случайно изцапване, за възрастни или болни животни.  Сега къпането ще бъде удобно по всяко време, просто го нанесете и избършете. Не предизвиква сълзи, не съдържа алкохол. Много подходящ за котки. С балансирано Ph.

Употреба: Напръскайте цялата козина или само замърсената част от нея (лапички, опашка и т.н.) и я избършете със суха кърпа. Ако козината е много мокра може заедно с кърпата да използвате и сешоар.

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента