GROOMING BG - Професионална козметика и аксесоари

Реклама

Информационен email

Chris Christensen - Brush Cleaner (37mm)

Brush Cleaner (37mm) - ПОЧИСТВАЩА ЧЕТКА

Отстранете космите и мърсотията от четката с метални иглички, като просто прокарате почистващата четка през игличките. Ако игличките и възглавничката имат нужда от почистване, потопете почистващата четка в мека сапунена вода и я прокарайте през четката с метални иглички.

Повече детайли


36,00лв. tax incl.

Добави към моята листа "желани"


1

Brush Cleaner (37mm) - ПОЧИСТВАЩА ЧЕТКА


НОВО – ПОЧИСТВАЩА ЧЕТКА ОТ CHRIS CHRISTENSEN SYSTEMS

Удължете живота на четката. Тази красиво изработена почистваща четка е с овална форма от твърдо буково дърво, за което са закрепени лесно 1 3/4" (инча) изкуствен косъм. Отстранете космите и мърсотията от четката с метални иглички, като просто прокарате почистващата четка през игличките. Ако игличките и възглавничката имат нужда от почистване, потопете почистващата четка в мека сапунена вода и я прокарайте през четката с метални иглички. След това отстранете остатъците от сапуна с чиста вода. Изсушете четката със сешоар.

 

ЗАЩО ЧИСТОТАТА НА ЧЕТКАТА Е ТОЛКОВА ВАЖНА

Освен основната си функция да разресва козината, четката служи и за още няколко важни неща –почиства и масажира кожата, стимулира отделянето на полезната мазнина, наречена себум. Себумът се отделя от масната жлеза в основата на косъма в резултат на нежното подръпване на козината при ресане. Разресването почиства връхчетата на козината, основата на косъма и кожата, отстранявайки мъртвата кожа, мърсотията и мазнините. Освен това разресването разнася себума по козината, овлажнява я и защитава връхчетата на козината, в резултат на което козината става здрава, блестяща и по-еластична. Тъй като себумът защитава и овлажнява, честото разресване прави козината по-здрава, по-лесна и податлива на фризура. Всички четки на Chris Christensen Systems са добре балансирани и лесни за употреба. Дръжките им са проектирани така, че да се хващат удобно и да се ползват лесно.

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)