GROOMING BG - Професионална козметика и аксесоари

Реклама

Информационен email

Chris Christensen Oval Pin Brush - Original

Chris Christensen
Oval Pin Brush - Original

Тези четки са най-подходящи за премахването на възлите по козината, същевременно правят нежен масаж на кожата. Идеални са за всички породи и се оказват необходими за средно дълга козина. Благодарение на своята олекотеност и наистина уникално удобство.

Повече детайли


79,00лв. tax incl.

Добави към моята листа "желани"


1

Chris Christensen
Oval Pin Brush - Original

 

OVAL PIN BRUSH

- Дължина на игличките 20 мм – за къса козина и моделиране
- Дължина на игличките 27 мм – за средна и дълга козина, при смяна на козината и при породи с обемна или двойна козина 
- Дължина на игличките 35 мм – за повдигане и придаване на по-пухкав вид на козината

Тези четки са най-подходящи за премахването на възлите по козината, същевременно правят нежен масаж на кожата. Идеални са за всички породи и се оказват необходими за средно дълга козина. Благодарение на своята олекотеност и наистина уникално удобство, това е подходящата четка за тези, които се грижат за тоалета на любимците и работят в продължение на много часове.

 

Зъбците от неръждаема стомана са със заоблени и полирани върхове. Това се среща много рядко в индусртията за кучешки продукти. В повечето случи, зъбците не са полирани и  могат лесно да наранят кожата на кучето, или да се заплетат в козината и да причинят накъсване. Но не и при четките на Chris Christensen Systems - тяхната употреба е лесна и безопасна за животното. Незвисимо колко силно притискате четката по тялото на кучето, или колко продължително разресвате козината, тези четки никога не могат да наранят кожата му.

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента