GROOMING BG - Професионална козметика и аксесоари

Реклама

Информационен email

Chris Christensen - Oblong Pin Brush Original

Oblong Pin Brush Original

Четката Oblong Pin Brush е с дълги метални зъбци, с правоъгълна форма, с мека гумена възглавничка и дървена дръжка. Четката Oblong Pin Brush е идеална за премахване на възлите по козината, прави лек масаж на кожата и е по-скоро твърда.Тази четка е подходяща за всички породи и се оказва необходима за средно дълга козина.

Повече детайли


69,00лв. tax incl.

Добави към моята листа "желани"


1

Oblong Pin Brush Original

 

OBLONG PIN BRUSH

- Дължина на игличките 20 мм – за къса козина и моделиране
- Дължина на игличките 27 мм – за средна и дълга козина
- Дължина на игличките 35 мм – за дълга и гъста козина


Четката Oblong Pin Brush е с дълги метални зъбци, с правоъгълна форма, с мека гумена възглавничка и дървена дръжка. Четката Oblong Pin Brush е идеална за премахване на възлите по козината, прави лек масаж на кожата и е по-скоро твърда.Тази четка е подходяща за всички породи и се оказва необходима за средно дълга козина, освен това благодарение на дървената дръжка и продълговатата си форма е ефикасна при изчеткване на къдрава козина.

 

Зъбците от неръждаема стомана са със заоблени и полирани върхове. Това се среща много рядко в индусртията за кучешки продукти. В повечето случи, зъбците не са полирани и  могат лесно да наранят кожата на кучето, или да се заплетат в козината и да причинят накъсване. Но не и при четките на Chris Christensen Systems - тяхната употреба е лесна и безопасна за животното. Незвисимо колко силно притискате четката по тялото на кучето, или колко продължително разресвате козината, тези четки никога не могат да наранят кожата му.

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)

Нови продукти

Няма нови продукти в момента