GROOMING BG - Професионална козметика и аксесоари

Реклама

Информационен email

Chris Christensen - FUSION BRASS OBLONG PIN BRUSH

FUSION BRASS OBLONG PIN BRUSH

- четка с метални зъбци.
- Размер 20 мм - за къса козина и моделиране
- Размер 27 мм - за средна и дълга козина, при смяна на козината, както и при породи с обемна или двойна козина
- идеална за кучета и котки.

Повече детайли


119,00лв. tax incl.

Добави към моята листа "желани"


1

FUSION BRASS OBLONG PIN BRUSH

- четка с метални зъбци.
- Размер 20 мм - за къса козина и моделиране
- Размер 27 мм - за средна и дълга козина, при смяна на козината, както и при породи с обемна или двойна козина
- идеална за кучета и котки.

Четката FUSION BRASS Oblong Pin Brush е с дълги метални зъбци, с правоъгълна форма, с мека гумена възглавничка и дървена дръжка. Четката  е идеална за премахване на възлите по козината, прави лек масаж на кожата и е по-скоро твърда. Тази четка е подходяща за всички породи и се оказва необходима за средно дълга козина, освен това благодарение на дървената дръжка и продълговатата си форма е ефикасна при изчеткване на къдрава козина.

Зъбците от неръждаема стомана са със заоблени и полирани върхове. Това се среща много рядко в индусртията за кучешки продукти. В повечето случи, зъбците не са полирани и  могат лесно да наранят кожата на кучето, или да се заплетат в козината и да причинят накъсване. Но не и при четките на Chris Christensen Systems - тяхната употреба е лесна и безопасна за животното. Незвисимо колко силно притискате четката по тялото на кучето, или колко продължително разресвате козината, тези четки никога не могат да наранят кожата му.

Марката Chris Christensen е прочута в грууминг средите и няма изложба на която да не се ползват техни продукти.
Висококачествени четки с метални зъбци.
Всеки метален зъб е прeцизно поставен върху четката и предпазва косъма от накъсване.
Произведени в Германия от висококачествени материали и опитни майстори, които довършват всяка четка ръчно. Ергономичния дизайн на четката Ви дава възможност за лесен контрол над нея и перфектни резултати. Отлична за груумъри!

Удължете живота на четката.
Тази красиво изработена почистваща четка е с овална форма от твърдо буково дърво, за което са закрепени лесно 1 3/4" (инча) изкуствен косъм. Отстранете космите и мърсотията от четката с метални иглички, като просто прокарате почистващата четка през игличките. Ако игличките и възглавничката имат нужда от почистване, потопете почистващата четка в мека сапунена вода и я прокарайте през четката с метални иглички. След това отстранете остатъците от сапуна с чиста вода. Изсушете четката със сешоар.

 

ЗАЩО ЧИСТОТАТА НА ЧЕТКАТА Е ТОЛКОВА ВАЖНА
Освен основната си функция да разресва козината, четката служи и за още няколко важни неща –почиства и масажира кожата, стимулира отделянето на полезната мазнина, наречена себум. Себумът се отделя от масната жлеза в основата на косъма в резултат на нежното подръпване на козината при ресане. Разресването почиства връхчетата на козината, основата на косъма и кожата, отстранявайки мъртвата кожа, мърсотията и мазнините. Освен това разресването разнася себума по козината, овлажнява я и защитава връхчетата на козината, в резултат на което козината става здрава, блестяща и по-еластична. Тъй като себумът защитава и овлажнява, честото разресване прави козината по-здрава, по-лесна и податлива на фризура. Всички четки на Chris Christensen Systems са добре балансирани и лесни за употреба. Дръжките им са проектирани така, че да се хващат удобно и да се ползват лесно.

 

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)